ЗАСІБ ДЛЯ БІОМЕТРИЧНОЇ АВТЕНТИФІКАЦІЇ НА ОСНОВІ ПОВЕДІНКОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ КОРИСТУВАЧА - Косарева, Анастасія; Регіда, Павло (Технічні науки та технології, 2021)
У роботі наведено результати дослідження існуючих методів поведінкової біометрії, а саме біометрії за особливостями користувача при наборі тексту. Також у роботі описано та проаналізовано власний метод автентифікації користувача за його динамікою натискання клавіш. Запропоновано розроблений авторами метод, описаний у статті, як програмний додаток для проведення різноманітних досліджень розпізнавання особистості за її поведінковими особливостями.