ВПЛИВ АЛЮМОСИЛІКАТНИХ ПОРОЖНИСТИХ МІКРОСФЕР НА ВЛАСТИВОСТІ ШИННИХ ГУМ - Павленко, Алла; Євдокименко, Наталія; Гаврилюк, Юрій (Технічні науки та технології, 2021)
У роботі представлено результати дослідження характеристик шинних гум зі зменшеним вмістом вуглеводнів (за рахунок введення алюмосилікатних порожнистих мікросфер (АСПМ)). Вперше проведено системні дослідження впливу АСПМ на фізичні, фізико-механічні та теплофізичні властивості шинних гум. Вивчено структурні зміни шин- них гум. Виявлено, що АСПМ у складі шинних гум виконують функцію структурного модифікатора.