НАДВИСОКОРІВНЕВЕ ПРОГРАМУВАННЯ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ КВАДРОКОПТЕРІВ ТА АВТОНОМНИХ РОБОТІВ - Войтенко, Володимир; Єршов, Роман (Технічні науки та технології, 2022)
Розробка програмного проєкту для системи керування електроприводами безпілотного літального апарату (БПЛА) та автономного робота (АР) зазвичай виконується мовами програмування високого або середнього рівня, що збільшує обсяг, складність та час створення коду. В роботі експериментально підтверджена ефективність надвисокорівневого програмування для створення прототипу системи керування електроприводами БПЛА та АР безпосередньо з імітаційної моделі із використанням Embedded Coder® та інструменту STM32 embedded target for MATLAB® and Simulink®