МЕТОДИКА ПРОЄКТНОГО РОЗРАХУНКУ ЕЛЕКТРОГІДРАВЛІЧНОГО СЛІДКУЮЧОГО ПРИВОДА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ - Батурін, Євген; Романченко, Олексій; Голубенко, Олександр; Соколов, Володимир (Технічні науки та технології, 2022)
Представлено інженерну методику проєктного розрахунку електрогідравлічного слідкуючого привода спеціалізованого технологічного обладнання. Розглянуто приводи із дросельним регулюванням технологічного обладнання, представленого в сучасному виробництві. Проведено аналітичний огляд основних параметрів електрогідравлічного слідкуючого привода. У роботі наведена інженерна методика, яка дозволяє провести оцінювання основних параметрів та здійснити вибір головних елементів і пристроїв привода, спрогнозувати його статичні та динамічні характеристики. Наведено приклад проєктного розрахунку електрогідравлічного слідкуючого привода спеціального технологічного обладнання. Розрахунки виконані за допомогою програмного забезпечення Simulink з пакета прикладних програм MATLAB.