Програмне забезпечення для ІВС експрес-аналізу параметрів ґрунту - Калюжна, Віолета (Технічні науки та технології, 2023)
У статті описано програмне забезпечення – користувацький інтерфейс для ІВС експрес-аналізу. Наведено його можливості, які включають отримання даних про температуру, вологість, кислотність, вміст метану та електропровідність ґрунту. Програмне забезпечення має користувацький інтерфейс, можливість налаштування нормального діапазону параметрів і зберігання даних у базі даних. Воно також надає функцію аналізу даних, створення звітів і прогнозування майбутніх змін. Програма підтримує велику базу даних і може об’єднувати декілька систем. Застосування програмного забезпечення можливо в різних галузях, таких як екологія та енергетика.