Конструктивні особливості установок для дифузійного зварювання в тліючому розряді - Болотов, Геннадій; Болотов, Максим; Гречка, Владислав; Ососок, Максим (Технічні науки та технології, 2025)
Розглянуто технічні та технологічні особливості тліючого розряду як перспективного високотехнологічного та економічного джерела енергії для процесів дифузійного зварювання, що отримують даним часом значного поширення. Розглянута будова установок дифузійного зварювання у тліючому розряді. Наведено основні складові механічного та енергетичного комплексів установок. Сформульовано основні технічні вимоги до окремих вузлів установок та наведені практичні приклади їх виконання, що допоможе фахівцям у проєктуванні та виготовленні відповідного обладнання.