МАЛОСИГНАЛЬНА МОДЕЛЬ ОДНОФАЗНОГО КВАЗІ-ІМПЕДАНСНОГО ІНВЕРТОРА З МАГНІТО-ЗВ’ЯЗАНИМИ ІНДУКТИВНОСТЯМИ - Husev, Oleksandr (Технічні науки та технології, 2016)
Розглянуто однофазний квазі-імпедансний інвертор з магніто-зв’язаними індуктивностями. Проведено лінеаризацію за методом усереднення в просторі станів. Складено матричний вираз, що описує в p-області поведінку перетворювача для малого сигналу. Аналітично отримано передавальні функції, які можна використовувати для синтезу замкнутої системи керування та проводити аналіз впливу магнітного зв’язку між індуктивностями.