НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНИЦЬКА ЛАБОРАТОРІЯ МАЛОГАБАРИТНИХ ВЕРСТАТІВ З КОМП’ЮТЕРНИМ КЕРУВАННЯМ НА МОДУЛЬНОМУ ПРИНЦИПІ - Кузнецов, Юрий Николаевич (Технічні науки та технології, 2016)
Запропоновано ідеологію наскрізної підготовки технічної інтелектуальної еліти в нерозривному ланцюгу придбання знань, умінь і практичних навичок: дошкільна, середня, вища освіта – виробництво – аспірантура і докторантура.Розглянуто різні освітні засоби в технічних вищих навчальних закладах. Акцент зроблено на використанні сучасного малогабаритного (настільного) обладнання з комп’ютерним керуванням та їх вузлів, які можна придбати і виготовити власними силами на модульному принципі.