ВПЛИВ СТАТИСТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ І ФОРМ ЗМІННИХ БАГАТОГРАННИХ ПЛАСТИН НА ТОЧНІСТЬ ЇХ РОЗТАШУВАННЯ ЩОДО КОРПУСУ ЗБІРНОГО ІНСТРУМЕНТУ - Михайлов, Михаил Иванович (Технічні науки та технології, 2016)
Отримано форми розрахункових площ торкання змінних багатогранних пластин із заданими ймовірностями за результатами експериментальних досліджень різальних пластин. Наведено методику визначення координат точок дотику базових граней змінних багатогранних пластин з пазом корпусу інструменту. Розкрито вплив розташування точок контакту і форм пластин на точність розташування різальних крайок щодо корпусу інструменту.