АНАЛІЗ ТА ПОРІВНЯННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ЗАСОБІВ МОНІТОРИНГУ МЕРЕЖІ - Verovko, Mariya; Posadska, Iryna (Технічні науки та технології, 2016)
Представлено аналіз і результати порівняння найбільш популярних засобів моніторингу мережі та мережевого трафіку. Показано результати дослідження продуктивності засобів моніторингу мережі й мережевого трафіку, виконаного у реальній локальній мережі.