ПРОБЛЕМИ РОЗРОБЛЕННЯ НЕОДНОРІДНИХ РОЗПОДІЛЕНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ БАЗАМИ ДАНИХ - Бальченко, Ірина Володимирівна (Технічні науки та технології, 2017)
Проведено аналіз сучасних методів та технологій, що застосовуються під час вирішення задач створення та використання неоднорідних розподілених систем управління базами даних. Виокремлено задачі фрагментації даних i розподіленої компіляції запитів та можливі шляхи їх розв’язання.