МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПІКОВИХ СТРУМІВ ПРИ ВКЛЮЧЕННІ СВІТЛОДІОДНИХ ДЖЕРЕЛ СВІТЛА - Бодунов, Вадим; Діхтярук, Ігор; Красножон, Андрій (Технічні науки та технології, 2021)
Включення блоків живлення, які зазвичай використовуються у однофазних електроприймачів з нелінійним навантаженням супроводжується імпульсом струму, який може в декілька разів перевищувати струм спрацювання апаратів захисту, і приводити до їх відключення. збільшенням кількості офісних приміщень з комп’ютерним обладнанням, а також однофазних електроприймачів з нелінійним навантаженням або імпульсними блоками живлення, виникає проблема зниження ефективності електропостачання, яка заключається у некоректному спрацюванні захисних апаратів.