ArchiCAD в інженерно-будівельній графіці будівельників та архітекторів - Барбаш, Марина (Технічні науки та технології, 2023)
У роботі проаналізовано сучасні тенденції застосування BIM-технологій у частині архітектурно-будівельного проєктування в програмному продукті ArchiCAD компанії Graphisoft. Визначено перелік чинників, що впливають на швидкість і якість проєктування при розробці та редагуванні архітектурно-будівельного проєкту та шляхи удосконалення системи ефективного проєктування від Graphisoft. Створено алгоритм розробки дизайн-проєкту на прикладі конкретного житлового приміщення ЖК «Придеснянський» в м. Чернігові. Стаття є публікацією науково-методич ного характеру.