Метод тривимірного параметричного моделювання типового кронштейна на основі примітивів за допомогою комп’ютерної інтегрованої системи Siemens NX - Буйвал, Лілія (Технічні науки та технології, 2023)
Розроблено метод тривимірного параметричного моделювання типового елемента конструкції, типового крон-штейна, на основі примітивів за допомогою комп’ютерної інтегрованої системи CAD\CAM\CAE\PLM SIEMENS NX через використання таблиці Expressions і задавання параметрів у процесі побудови суцільних тіл. Продемонстровані підходи до проведення аналізу і спрощення конструкції типового кронштейну. В основу розроблення методу покладено використання типових елементів форми Form Features (примітивів Block, Cylinder) і типових операцій Feature Operation (Edge Blend, Boolean Operations).