МОДЕЛЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ДАНИХ ОДНОКАНАЛЬНИХ КОСМІЧНИХ ЗНІМКІВ - Присяжний, В. І.; Бутко, І. М.; Ожінський, В. В.; Мороз, В. С. (Технічні науки та технології, 2016)
Запропоновано підхід до візуалізації монохромних супутникових зображень на основі адаптивних палітр кольорів, наведено алгоритм оброблення інформації. Показано результати оброблення зображень з використанням технологій на основі LUT характеристик.