АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЦЕСУ ВІДНОВЛЕННЯ СІДЕЛ КЛАПАНІВ У АВТОРЕМОНТНОМУ ВИРОБНИЦТВІ - Веремей, Геннадий Александрович (Технічні науки та технології, 2016)
Проведено аналіз ефективності процесу відновлення сідел клапанів за допомогою оцінювання продуктивності розробленого технологічного обладнання та її порівняння з показниками трудомісткості оброблення відомих виробників оснащення в сучасному авторемонтному виробництві.