ВПЛИВ РЕЖИМІВ ТЕРМІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ НА СТРУКТУРУ І ВЛАСТИВОСТІ ЗВАРНИХ З’ЄДНАНЬ ЖАРОМІЦНОГО ТИТАНОВОГО СПЛАВУ, ВИКОНАНОГО ЕЛЕКТРОННО-ПРОМЕНЕВИМ ЗВАРЮВАННЯМ - Таранова, Татьяна Глебовна; Вржижевский, Эдуард Леонович; Соломийчук, Татьяна Григорьевна; Половецкий, Евгений Викторович; Новомлинец, Олег Александрович (Технічні науки та технології, 2016)
Показано результати застосування локальної променевої термообробки жароміцних титанових сплавів з інтерметалідним зміцненням для попередження утворення тріщин і забезпечення технологічної міцності зварних з’єднань зазначених сплавів. Досліджено вплив локальної термообробки на властивості та структуру зварних з’єднань, виконаних електронно-променевим зварюванням. Застосування пічної термообробки дозволяє підвищити пластичні властивості й отримати однорідну структуру зварного з’єднання.