ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧИХ УСТАНОВОК - Беца, Михайло Васильович (Технічні науки та технології, 2016)
Проведено аналіз зв’язку промислового виробництва і виробництва електроенергії, опис енергогенеруючих установок, основаних на використанні екологічно чистих альтернативних джерел енергії. Запропоновано нові екологічно чисті способи виробництва електроенергії з застосуванням на практиці енергогенеруючих установок, а також удосконалення вже працюючих енергоустановок теплоелектроцентралей (ТЕЦ).