ВПЛИВ ФІЗИЧНОГО КОНТАКТУ НА УТВОРЕННЯ ЗВАРНОГО З’ЄДНАННЯ В ТВЕРДІЙ ФАЗІ ДІЕЛЕКТРИКІВ З МЕТАЛАМИ - Березін, Леонід Якович; Прибитько, Ірина Олександрівна; Ганєєв, Тімур Рашитович (Технічні науки та технології, 2017)
Надані результати досліджень з визначення оптимальних умов утворення фізичного контакту й отримання якісного зварного з’єднання ситалів і скла з алюмінієм у процесі зварювання в зовнішніх електричних полях високої напруги.