ЗНИЖЕННЯ ТЕПЛОВОГО ФАКТОРУ ПРИ ПЛОСКОМУ АБРАЗИВНОМУ ШЛIФУВАННI - Тонконогий, Владимир Михайлович; Якимов, Алексей Александрович; Бовнегра, Любовь Витальевна; Безнос, Светлана Владимировна; Добровольский, Виталий Владимирович (Технічні науки та технології, 2018)
Розроблено рекомендації щодо розрахунку протяженностей виступів і западин переривчастого кола з урахуванням теплового і динамічного факторів. Розрахунковим шляхом отримані дані, що дозволили підтвердити гіпотезу, згідно з якою переривчасті кола з великим числом прорізів на робочій поверхні і високопористі кола можуть знижувати температуру в зоні різання з однаковим ефектом.