Вебкартографування розвитку кафедри геодезії Національного університету «Львівська політехніка» - Ярема, Наталія; Согор, Андрій; Согор, Маркіян; Прохоренко, Мирослава; Серант, Оксана (Технічні науки та технології, 2022)
У цій роботі представлено вебкартографування розвитку кафедри геодезії Національного університету «Львівська політехніка». Зібрана вся інформація за 150-літній період існування кафедри геодезії. Створено вебкартографічний додаток із серії карт, який надає користувачу необхідну інформацію про науково-педагогічний та допоміжний склад кафедри, а також зможе відтворити та зберегти історію кафедри для наступних поколінь студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників. Cтаття має оглядово-інформаційний характер.