Безпека польотів вертольотів типу Мі-8 та їх модифікацій - Пилипенко, Олег (Технічні науки та технології, 2023)
Стаття є оглядово-інформаційною. Наведені статистичні дані безпеки польотів вертольотів типу Мі-8 за період з 1996 по 2011 рр., кількість інцидентів і годин нальоту та їх розподіл за 2015-2019 роки. Показана кількість інцидентів, пов’язаних із головним редуктором і спрацьовуванням пожежної сигналізації.