Сучасні 3D-технології в машинобудуванні та автомобільному транспорті - Кальченко, Володимир; Кологойда, Антоніна; Пасов, Геннадій; Сіра, Наталія; Зюзько, Дмитро; Пивовар, Дмитро (Технічні науки та технології, 2023)
Розглянуто основні аспекти викладання дисципліни «Сучасні 3D-технології» для здобувачів вищої освіти галузей знать «Автомобільний транспорт» та «Галузеве машинобудування». Запропоновано використовувати комплексний підхід з метою формування цілісного уявлення щодо шляху проєктування та виготовлення деталей і вузлів у автомобільній, машинобудівній та інших галузях. Розглянуто базові принципи створення просторових моделей. Проаналізовано послідовність побудови тіл, з метою їх подальшого використання та гнучкого редагування. Розглянуто технології 3D-друку та сканування виробів.