Обґрунтування конструктивних та експлуатаційних вимог до підйомника для обслуговування опор вуличного освітлення - Бєляєва, Анастасія (Технічні науки та технології, 2023)
Стаття присвячена колісному підйомнику для обслуговування опор вуличного освітлення та обґрунтуванню конструктивних та експлуатаційних вимог до нього; є оглядовою та представлена інформація має оглядовий характер. Присвячена ця стаття вибору та обґрунтуванню конструкції підйомника для обслуговування опор вуличного освітлення. Метою роботи є розгляд недоліків побаченого раніше підйомника та обґрунтування нової конструкції колісного підйомника, а саме кожної окремої її деталі, що повинна забезпечувати експлуатацію на опорах вуличного освітлення з опорами різного поперечного перерізу. Особлива увага присвячена вибору гальм для підйомника, що мають відповідати певним умовам.