Підвищення продуктивності екскаватора САТ 349D2 - Гавриш, Павло; Юсіфов, Вадим (Технічні науки та технології, 2023)
На основі удосконалення гідравлічної системи шляхом встановлення додаткового навісного обладнання – зни-жена забрудненість гідравлічної системи в процесі експлуатації екскаватора. Це дало змогу знизити робочі темпе-ратури трансмісійної і гідравлічної системи. Таким чином розроблено і розраховано спосіб встановленого додатко-вого обладнання що підвищує продуктивність екскаватора. Крім того, зменшуються витрати на технічне обслуговування і ремонт.