Проект озеленення території паркової зони «Березовий гай» у м. Чернігів - Терещук, Олексій; Коваленко, Світлана; Сахно, Євгеній; Щербак, Юлія; Мовенко, Віктор (Технічні науки та технології, 2023)
У роботі розглянуті завдання реалізації проекту озеленення території паркової зони «Березовий гай» у м. Черні-гів, що передбачають: проведення пропагандистсько-просвітницького заходу «Подих рідного міста», спрямованого на підвищення обізнаності школярів, студентів та інших верств населення м. Чернігова у питаннях створення та збереження новостворених зелених насаджень та має на меті об’єднати різні верстви населення навколо озеленення міста, осучаснення та облаштування міських парків і скверів, формування еко-культури та дбайливого ставлення до навколишнього середовища; роботи з вибору ділянки для посадки дерев, закупівлі саджанців та інформування студе-нтів, школярів і мешканців прилеглих територій про можливість долучення їх до робіт з озеленення території дитя-чого ігрового майданчика, розташованого на території парку відпочинку «Березовий гай».