Оцінка запасів анадольського родовища рідкісноземельних руд на основі каркасного моделювання - Прокопенко, Олександр; Зацерковний, Віталій (Технічні науки та технології, 2024)
Ця стаття присвячена оцінці запасів Анадольського родовища рідкісноземельних руд за допомогою каркасного моделювання з використанням програмного забезпечення Micromine. Проаналізовано геологічні дані, включаючи результати опробування свердловин та канав, для створення тривимірної моделі рудного тіла. Оцінка запасів показала, що залучення сучасних технологій значно підвищує точність та ефективність геологорозвідувальних робіт. Отримані результати використовуються для геолого-економічної оцінки родовища, сприяючи подальшому ефективному видобутку.