Просторові чинники геопросторового розвитку територіальних громад - Гой, Василь; Халіков, Сергій; В’яткін, Роман; Бурвіков, Ігор (Технічні науки та технології, 2024)
Доведена актуальність визначення просторових чинників геопросторового розвитку територіальних громад. У результаті дослідження досягнута мета та вирішені завдання. У більшості регіонів визначено посереднє просторове забезпечення. На несуттєвому або незначному рівнях встановлено формування та використання просторового забезпечення територіальних громад у Донецькому та Луганському регіонах. Запропоновані заходи для підвищення ефективності формування та використання просторових чинників щодо забезпечення геопросторового розвитку територіальних громад.