Дослідження якісних показників консервованої ікри з кабачків із додаванням червоного болгарського перцю - Волкова, Раїса (Технічні науки та технології, 2024)
Проаналізовано сучасний асортимент овочевих консервів, що виробляють вітчизняні підприємства. Визначено частку консервів «Ікра з кабачків» у загальному обсязі випуску овочевих консервів. Визначено харчову та енергетичну цінність, органолептичні та фізико-хімічні показники якості консервованої ікри з кабачків із додаванням червоного болгарського перцю.