Моделювання процесів роботи модернізованого гідростатичного підшипника з використанням елементів теорії графів - Сахно, Євгеній (Технічні науки та технології, 2025)
У науковій статті наведені дослідження процесів моделювання роботи модернізованого гідростатичного підшипника з використанням елементів теорії графів. Показано, що вдосконалення полягає в тому, що в запропонованому регуляторі корпус оснащений електромагнітним датчиком, який працює в парі з кільцем із феромагнітними вставками, яке закріплено на валу гідростатичного підшипника. Також наведено теоретичні дослідження структурного моделювання технічної системи при проектуванні та аналізі її роботи з використанням матриць інцидентності.