Розробка мобільної інформаційної системи для підтримки здорового способу життя - Морохович, Василь; Смолен, Антон (Технічні науки та технології, 2025)
У сучасному суспільстві спостерігається стійке зростання попиту на цифрові інструменти, що сприяють фо-рмуванню здорового способу життя. У статті представлено розробку кросплатформного мобільного додатку для фізичних тренувань із використанням технології React Native та локального сховища AsyncStorage. Додаток дозволяє користувачам використовувати індивідуальні тренувальні плани, відстежувати фізичну активність, переглядати персональну статистику та налаштовувати профіль відповідно до фітнес-мети. Система характеризується адап-тивністю, модульною архітектурою, автономністю та зручним інтерфейсом, що підвищує ефективність взаємодії користувача з додатком. У процесі розробки реалізовано логіку підбору тренувань, структуру локальної бази даних, а також тестування функціоналу для забезпечення стабільності роботи системи.