Забезпечення геодезичного контролю відновлювальних робіт у системі розвитку територій - Мамонов, Костянтин; Штерндок, Ернест; Касьянов, Володимир; Бурвіков, Ігор; Берднік, Даніїл (Технічні науки та технології, 2025)
У сучасних надзвичайних умовах, які визначаються негативним впливом наслідків агресії РФ, зниженням рівня просторового планування та організації розвитку територій, гальмуються процеси реалізації відновлювальних робіт внаслідок недостатнього рівня здійснення та організації геодезичного контролю. У статті визначені напрями здійснення геодезичного контролю відновлювальних робіт для планування та організації розвитку територій. Виокремлені практичні результати щодо здійснення геодезичного контролю шляхом застосування сучасного геодезичного забезпечення.