ВИБІР ОБМЕЖЕНЬ УМОВ ЗАСТОСУВАННЯ ПАРАШУТНИХ СИСТЕМ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ПОВІТРЯНОГО ДЕСАНТУВАННЯ - Дмитрієв, В. А. (Технічні науки та технології, 2016)
Розроблено рекомендації щодо вибору обмежень діапазону умов застосування парашутних систем для забезпечення безпеки повітряного десантування.