ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ В КОМП’ЮТЕРНИХ МЕРЕЖАХ - Мехед, Д. Б. (Технічні науки та технології, 2016)
Розглянуто комп’ютерні мережі, типи їх побудови, зроблено аналіз переваг і недоліків різних типів мереж. Проаналізовано основні типи передачі інформації, виділено їхні переваги й недоліки, можливість втрати інформації, а також методи її захисту.