ДОСЛІДЖЕННЯ АЛГОРИТМІВ АСИМЕТРИЧНИХ КРИПТОСИСТЕМ - Соломаха, В. В.; Верьовко, М. В. (Технічні науки та технології, 2016)
Стаття містить результати практичних досліджень сучасного алгоритму асиметричної криптосистеми RSA по швидкодії під час роботи з різним об’ємом інформації і з ключами різної довжини.