СИСТЕМА ЗБОРУ ПЕРВИННОЇ ІНФОРМАЦІЇ АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИМ ПІДПРИЄМСТВОМ - Михайлюк, И. В.; Литвинов, В. В. (Технічні науки та технології, 2016)
Показано необхідність створення системи збору первинної інформації у складі системи з адаптивним управлінням. Сформульовано цілі і завдання системи збору первинної інформації. Створено список джерел інформації системи збору. Описано модель функціонування та структура системи збору інформації автоматизованої системи управління сільськогосподарським підприємством. Вказано перелік технічних засобів та технологій збору інформації.