КОНЦЕПЦІЯ 5PL-ЛОГІСТИКИ ЯК ЗАСІБ ІНФРАСТРУКТУРНОГО РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНИХ АГРОХОЛДИНГІВ - Lytvynov, Vitalii; Skakalina, Olena; Khomenko, Inna (Технічні науки та технології, 2016)
Показано, що вирішення проблеми переходу на рівень 5PL-LOGISTICS в умовах національного агрохолдингу полягає у застосуванні інтелектуальних інформаційних технологій. Запропоновано застосування еволюційних алгоритмів для оптимізації логістичних процесів та методу групового врахування аргументів на основі нейромережі для вирішення задач короткотермінового прогнозування економічних показників агрохолдингу. Висунуто структурні рішення є економічно доцільними, оскільки дозволяють суттєво скоротити основні статті витрат господарюючого суб’єкта.