ЕЛЕКТРИЧНА БЕЗПЕЧНІСТЬ ПОСТІЛЬНИХ ВИРОБІВ З ОБ’ЄМНИМИ НАПОВНЮВАЧАМИ - Михайлова, Г. М.; Гілевіч, Ю. В. (Технічні науки та технології, 2016)
Показано актуальність досліджень електричної безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами. Наведено результати експериментальних досліджень електризованості об’ємних наповнювачів для постільних речей.