ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ЦУКЕРОК ДЛЯ ЛЮДЕЙ ІЗ СТАТИКО-ФІЗИЧНИМИ НАВАНТАЖЕННЯМИ - Нездолій, А. О. (Технічні науки та технології, 2016)
Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості нових цукерок для людей із статико-фізичними навантаженнями. Також проведено дослідження щодо визначення якісного та кількісного складу макронутрієнтів у цих виробах, на основі яких визначено їх енергетичну цінність. Представлено результати якісного компонентного складу розроблених цукерок.