МЕРЕЖЕВЕ ПЛАНУВАННЯ В РЕЖИМІ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ В ХМАРІ - Kazymyr, Volodymyr; Lytvyn, Svitlana; Posadska, Alina (Технічні науки та технології, 2016)
Запропоновано новий підхід до мережевого планування в режимі реального часу разом із вбудованими імітаційними модулями на базі хмарних обчислень. Також представлено інтеграцію системи розподіленого моделювання і прогнозування E-net Modeling System в хмарне середовище.