ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДІВ ПІДВИЩЕННЯ ДОСТОВІРНОСТІ ІНФОРМАЦІЇ СУЧАСНИХ БЕЗПІЛОТНИХ АВІАЦІЙНИХ КОМПЛЕКСІВ - Зайцев, Сергій Васильович; Башинська, Ольга Олександрівна; Камак, Юрій Олександрович; Горлинський, Борис Вікторович (Технічні науки та технології, 2017)
Проведено аналіз існуючих методів підвищення достовірності передачі інформації від безпілотного літакарозвідника до наземної станції прийому інформації, що були отримані під час проведення натурних експериментів безпілотних авіаційних комплексів.