ВИМІР ОКРУЖНОСТІ БОРТОВОГО ДРОТУ ЧЕРЕЗ ОПТИЧНИЙ ДАТЧИК - Varga, Jozef; Janos, Rudolf; Sukop, Marek; Hajduk, Mikulas; Duchovic, Peter; Bezak, Martin (Технічні науки та технології, 2017)
Описано спосіб вимірювання окружності бортових дротів за допомогою оптичного датчика, який зазвичай знаходиться в оптичних мишах. Датчики мають різний дозвіл у діапазоні від 400 до 5000 DPI. Для тестування було обрано датчик ADNS-2610 з роздільною здатністю 400 пікселів на дюйм.