ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ БУДІВЕЛЬ - Лапа, Марина Володимирівна; Двоєглазова, Марина Валеріївна; Печонкін, Ілля Сергійович; Лапа, Юлія Борисівна (Технічні науки та технології, 2021)
Проведено аналіз нормативної та законодавчої бази, існуючої забудови, підходів до забезпечення енергоефективності будівель під час проектування, будівництва, реконструкції та експлуатації, розроблені рекомендації для підвищення якості та ресурсоздатності будівель за допомогою забезпечення їх енергоефективності.