ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ОРГАНОПЛАСТИКІВ НА ОСНОВІ ФЕНОЛФОРМАЛЬДЕГІДНОЇ СМОЛИ - Буря, Александр Иванович; Минг-занг, Ли; Липко, Елена Анатольевна; Томина, Анна-Мария Вадимовна; Кузнецова, Ольга Юрьевна (Технічні науки та технології, 2018)
У статті розглянуто вплив органічних волокон на фізико-механічні та теплофізичні властивості фенолформальдегідної смоли. Встановлено, що найкращим комплексом механічних характеристик володіє органопластик, що містить 60 мас. % волокна Русар-С, а найбільшою термостійкістю – органопластик, наповнений 70 мас. % волокна Танлон.