АВТОНОМНИЙ ІНВЕРТОР НАПРУГИ ЯК ЛАНЦЮГ АВТОРЕГУЛЮВАННЯ ЛОКАЛЬНОЇ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ВИСОКОЇ ТОЧНОСТІ - Денисов, Юрий Александрович (Технічні науки та технології, 2018)
За результатами розкладання напруги на виході автономного інвертора напруги (АІН) за системою функцій Уолша отримані матриці можливих станів для різних способів регулювання. У результаті їх перемноження з вектором-стовпцем функцій Уолша отримані вектори-стовпці передавальних функцій АІН з різними способами регулювання вихідної напруги.