Створення картографічного вебдодатка розвитку кафедри картографії та геопросторового моделювання Національного університету «Львівська політехніка» - Ярема, Наталія; Прохоренко, Мирослава; Серант, Оксана; Терех, Тетяна (Технічні науки та технології, 2022)
У статті описано вебкартографування розвитку кафедри картографії та геопросторового моделювання національного університету «Львівська політехніка». Зібрана інформація за період існування кафедри картографії та геопросторового моделювання. Створено вебкартографічний додаток, який складається із серії карт, який надає потрібну інформацію про науково-педагогічний і допоміжний склад кафедри, а також зможе зберегти історію кафедри для студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників. Cтаття має оглядово-інформаційний характер.