Математичне моделювання процесів розробки багатоцільового кадастру - Головачов, Віталій; Шипулін, Володимир (Технічні науки та технології, 2022)
Узагальнюючи існуючи теоретико-методичні положення, запропоновано визначення багатоцільового кадастру на регіональному рівні, яке враховує сукупність просторового, містобудівного, інвестиційного й екологічного забезпечення, що дозволило побудувати багаторівневу інформаційну систему для формування кількісної основи управління нерухомістю на регіональному рівні. Здійснено математичне моделювання процесів розробки інформаційного забезпечення багатоцільового кадастру на основі встановлення зв’язків між системними чинниками й інтегральним показником шляхом застосування методу кореляційно-регресійного аналізу.