Часові зв’язки технологічних процесів деревообробних та меблевих підприємств - Каранда, Віктор; Єрошенко, Андрій; Кальченко, Дмитро (Технічні науки та технології, 2024)
Деревообробне та меблеве виробництво є вагомим компонентом економіки України. Ці галузі не тільки сприяють забезпеченню внутрішніх потреб у меблях та виробах із деревини, але й відіграють значну роль в експорті. Успішне функціонування деревообробних та меблевих підприємств багато в чому залежить від максимальної інтенсифікації виробництва. Оскільки вони є тісно пов'язаними, важливо розуміти часові зв'язки, що діють під час перебігу технологічних процесів для ефективного планування та оптимізації виробничих процесів. У цій статті досліджуються основні аспекти часових зв’язків деревообробних та меблевих виробництв, аналізуючи їх взаємозалежності, виклики та стратегії оптимізації.