Обґрунтування типу мультикоптерного дрону для використання у складі мультиагентних систем - Болотов, Геннадій; Приступа, Анатолій; Степенко, Сергій; Пархомець, Владислав (Технічні науки та технології, 2024)
Стаття має оглядовий характер, та містить коротку характеристику автономних та FPV дронів на прикладі найбільш поширених варіантів, які зараз використовуються у Російсько-Українській війні. На основі проведеного аналізу відзначено особливості кожного типу дронів, що дозволяє аргументовано обрати варіант дрона, який найбільше підходить для перехоплення ворожих безпілотних літальних апаратів у складі мультиагентної системи.