Науково обґрунтовані рекомендації забезпечення інвестиційної привабливості земель регіонів - Багін, Михайло (Технічні науки та технології, 2024)
Доведено, що зростання значення земельних відносин у сучасній системі місцевого самоврядування, потребує переосмислення підходів до забезпечення інвестиційної привабливості земель на регіональному рівні. У сучасних надзвичайних умовах спостерігається зниження ефективності використання земель, скорочення можливостей залучення інвестицій у сферу земельних відносин, що негативно впливає на розвиток регіонів. Поглиблюють представлені процеси негативний вплив зовнішніх і внутрішніх чинників, наслідки агресії РФ, розбалансування регіональних й стейкхолдерних зв’язків. Для вирішення представлених питань запропоновані науково обґрунтовані рекомендації щодо забезпечення інвестиційної привабливості земель регіонів.